We don’t belong to anything...
No country, No gender, No religion
No school, No yoga, No guru.
The only thing you belong to is your DREAM.
Be loyal to it, follow it, life it.
— Dr.Ashatosh Argwal

Ik doe dit omdat ik geloof dat hartconnecties een enorme impact hebben op onze wereld. Het is als een domino effect, als ik een positieve impact heb een individu heeft dat ook een impact op hun omgeveving en kunnen zij op hun buurt weer anderen inspireren. Samen kunnnen we grote dingen doen. Liefde is het antwoord.

Ik ben een Yoga alliance gecertificeerde yogadocente, mijn scholing is vooral Hatha en therapeutisch gericht, zowel yogatherapie (India), creatieve therapie (Nederland) als massage therapie (Thailand).

Contact

T: +31653680722
E: layladevriend@gmail.com

 

Yoga voor iedereen | Layla geeft yoga op verschillende locaties ( voor open klas rooster kijkt u onder het kopje yoga). We zijn druk opzoek naar een eigen plek in omgeving Leiden waar ook yoga en massages gegeven zullen worden. Layla kan ook aan huis komen als dat gewenst is. Dit om de stap richting een yogic lifestyle zo klein mogelijk te houden. Omdat ik wil dat yoga voor iedereen mogelijk is hou ik de prijzen zo laag mogelijk. Mocht je toch niet instaat zijn de prijs te betalen om wat voor reden dan ook kunnen we met elkaar in gesprek gaan. Laat financien niet je groei tegen gaan.