WhatsApp Image 2018-12-18 at 16.59.44 (1).jpeg

Yoga

Bij Lalalayla ligt de focus op de gezondheid van lichaam en geest.

In Layla’s lessen gaat het niet over presteren of acrobatische toeren. In haar les nemen we de tijd om voor onszelf te zorgen.

Met haar achtergrond in Yogatherapie, Creatieve Therapie, Yogamassage en lachyoga heeft ze een lesstijl ontwikkeld die goed is voor lijf en ziel.

Naast haar vaste lessen in verschillende studio’s geeft ze ook heel regelmatig les op haar yogazolder op de Hooigracht in Leiden.

Voor yoga dragen we comfortabele losse of stretch kleding. Yoga op een volle maag is afgeraden.

Deelnemen op eigen risico

Tijdens het beoefenen van yoga is het belangrijk om naar je eigen lijf te luisteren. Alleen jij weet wat er goed is voor jouw lijf op dit moment. Het gaat bij yoga niet om winnen of verliezen. Wees lief voor jezelf en stop wanneer het te veel word. Je kan tijdens de lessen altijd naar Childpose of Savasana komen of gewoon even blijven zitten. Blijf altijd ademen halen en onthoud goede pijn bestaat niet. Ik zit niet in jou lijf en ik weet niet wat jij voelt. Jij draagt zelf volledige verantwoordelijkheid over je eigen lichaam en deelnemen aan de les is dan ook volledig op eigen risico is. Lalalayla is niet schuldig bij mogelijke blessures of letsel.